Acasă ACTUALITATE Lovitura de imagine: George Simion strange semnaturi pentru demiterea lui Iohannis in...

Lovitura de imagine: George Simion strange semnaturi pentru demiterea lui Iohannis in centrul Sibiului!

1287

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, însoțit de mai mulți membri de partid, a venit vineri după-masă în centrul Sibiului pentru a strânge semnături în vederea demiterii președintelui Klaus Iohannis.

Gestul este unul simbolic, evenimentul având loc la doi pași de Primăria Municipiului Sibiu, pe care Klaus Iohannis a condus-o ani de zile. Mai mult decât atât, numeroși sibieni au semnat pentru demiterea fostului lor primar.

„Sibienii semnează unul după altul, suprinzător! Uită-te aici, stau de zece minute și am deja, doar eu, 12 semnături strânse. Oamenii spun simplu că s-au săturat, e adevărat că a făcut lucruri bune pentru Sibiu, dar pentru țară nu! Nu e întâmplător că suntem în fața primăriei, am vrut să încep de aici și pe urmă mergem la Cotroceni, ba o să strângem și pe la casele domnului Iohannis. Suntem singurii care luptă pentru libertate în Parlamentul României”, a declarat George Simion.

Liderul AUR, la fel ca majoritatea celor care îl însoțeau, nu purta mască de protecție și oprea oamenii pe stradă pentru a sta de vorbă cu ei, scrie Turnul Sfatului.

URMARESTE-NE PENTRU CELE MAI IMPORTANTE STIRI
Articolul precedentLumea a luat-o razna! Copil de 13 ani si-a injunghiat vecinele care l-au rugat sa dea manelele mai incet…
Articolul următorCine se imbogateste din testele COVID pentru copii? Botezatu, Sile Cămătaru…