Acasă Monden Lovitura de RASUNET pentru Antena 3! Pleaca unul dintre cei mai importanti...

Lovitura de RASUNET pentru Antena 3! Pleaca unul dintre cei mai importanti prezentatori!

472

Antena 3 începe să-și piardă oamenii de bază. După Alina Petrescu a ales să accepte oferta premierului Grindeanu de a fi purtător de cuvânt al Guvernului, acum și Răzvan Dumitrescu va părăsi Antena 3. Însă nu de tot. Își va prezenta emisiunea doar în weekend, în restul săptămânii activând la un post local.

Începând cu 3 aprilie, jurnalistul va prezenta Clujul în direct, la televiziunea NCN din Cluj-Napoca, potrivit paginademedia.ro. Răzvan Dumitrescu va face emisiune la NCN zilnic de luni până vineri, timp de două ore.

Anunțul a fost făcut pe site-ul Ziar de Cluj.

Postul este deținut de jurnalistul clujean Liviu Alexa, care a declarat:

„Sunt foarte mândru că am încheiat această înţelegere contractuală cu Răzvan Dumitrescu, de departe unul dintre cei mai serioşi profesionişti din media TV. Contractul este pe 5 ani şi asta demonstrează seriozitatea ambelor părţi, dorinţa de a ne implica foarte serios în acest proiect inedit care este NCN.”

Liviu Alexa a mai menționat că Răzvan Dumitrescu va sta la Cluj în timpul săptămânii, iar în weekend va veni la București, pentru a prezenta emisiunea Subiectiv, la Antena 3.

Articolul precedentLiviu Dragnea RADE de cei peste 600.000 de romani care au protestat in strada dupa OUG 13! ”Amuza-te in PUSCARIE, domnule CONDAMNAT!”
Articolul următorMinistrul Muncii a anuntat OFICIAL salarii de 3.600 de euro pentru o categorie de bugetari!