facebook
Monden

Ca orice BUGETAR CINSTIT, Adrian Nastase a platit o suma IMENSA pentru ca fiii sa-i calce pe urme!

Fostul prim-ministru al României, Adrian Năstase, are doi băieți: Andrei și Mihnea. Ultimul pare să-i calce pe urme tatălui său, el fiind consilier la cabinetul europarlamentarului Cătălin Ivan.

Aici, Mihnea Năstase are un salariu de 1.600 de euro, la care se adaugă unele facilități, relatează stirilekanald.ro. Tânărul a studiar numai în străinătate.

Fiul cel mic al lui Adrian Năstase a făcut liceul în Elveția, între 2007 și 2011, la „Alpinum Zuoz”, unde taxele de școlarizare sunt de 40.000 de euro pe an. Acestea au fost achitate, însă, de Fundația D. Sturdza, potrivit declarației de avere completate în anul 2008, de Adrian Năstase.

Facultatea a urmat-o la Universitatea Americană din Paris. Acolo a studiat „Psihologia politică” timp de trei ani. Taxele s-au ridicat la 45.000 de euro pe an.

Mai mult, Mihnea a urmat și un program de master de un an, la Școala de Economie și Științe Politice din Londra, costul fiind de aproximativ 15.000 de euro. Așadar, însumate, studiile lui Mihnea Năstase au costat 310.000 de euro.

Și Andrei Năstase a studiat în străinătate, la Universitatea Bocconi, din Italia, însă acolo un an de studiu costă aproximativ 10.000 de euro.

Share Page

Close