Acasă Monden Exemplu de bun simt! Mircea Badea RADE de politistul Marian Godina pentru...

Exemplu de bun simt! Mircea Badea RADE de politistul Marian Godina pentru ca el castiga mai multi bani la Antena 3!

152

Mircea Badea si-a manifestat satisfactia, pe Facebook, ca salariul politistului brasovean Marian Godina este de numai 3.000 de lei. Ulterior, el a revenit cu noi precizari pe acest subiect pentru a se lauda cu cati bani castiga el.

„Iar lui Mircea Badea, cel care a dat share ieri la el pe pagina la un articol despre salariul meu si se bucura foarte tare, scriind ‘Sampanie’, ii propun ceva mult mai fain decat a da share si a se bucura la sutele de comentarii ale fanilor lui care ma faceau in toate felurile. Mircea, posteaza si tu o poza cu salariul tau, apoi gaseste un copil dintr-o familie necajita si hai sa il facem fericit. Ii donam amandoi salariile noastre, exact cat scrie pe fluturas. La mine 3045 lei, la tine cat o fi. Sper sa accepti. Abia ne si cunoastem, ca tot stiu ca-ti sunt simpatic”, a scris Godina, marti, pe Facebook, conform Aktual24.ro.

Mircea Badea a raspuns in scurt timp, tinand sa se laude de data aceasta cu banii pe care ii castiga de la Antena 3.

„Cand o sa fiu platit din bani publici, o sa-mi fac public venitul. Deocamdata va spun doar ca e multiplu cu 2 cifre al salariului lui Godina. Cat despre ajutorarea copiilor, militianul are tupeu nesimtit. Ai mult de recuperat, politrucule. E ca si cum te-ai duce la Trump sa-l provoci sa faca si el un hotel”, a scris Badea.

fb

In 1014, Reporter virtual a scris ca salariul lui Mircea Badea era de cel putin 10.000 de euro pe luna. Badea a negat aceasta suma, sustinand ca ar castiga chiar mai mult. „Emisiunea asta aduce 100.000 de euro lunar, uneori chiar 200.000 de euro. Asa ca eu castig mai mult”, spunea atunci realizatorul „In gura presei”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos