Acasă Monden Politistul Marian Godina si-a postat pe facebook fluturasul de salariu! Vezi cat...

Politistul Marian Godina si-a postat pe facebook fluturasul de salariu! Vezi cat castiga un politist!

85

Agentul de circulaţie din Braşov, devenit celebru în mediul online din România, a postat pe contul personal de Facebook fluturaşul de salariu aferent lunii februarie 2017.

Marian Godină spune că a decis să-şi facă public salariul pentru a răspunde unor comentatori care ar fi lăsat de înţeles că „poliţiştii au salarii mari”.

Poliţistul din Braşov a adăugat în comentariul aferent fotografiei cu salariul că lasă la latitudinea fiecăruia să aprecieze dacă leafa sa este mică sau mare, după 11 ani în Poliţie.

Iată, integral, mesajul lui Marian Godină: „Pentru că e tot e astăzi Ziua Fericirii, m-am dus să îmi iau fluturaşul de salariu. Se temeau unii că poliţiştii au salarii nesimţite şi chiar îmi cereau să spun ce salariu am. Ăsta e salariul meu pe care l-am luat pe 14 martie, pentru luna februarie. Vă las să studiaţi şi să trageţi singuri concluzia. E mult sau puţin, după aproape 11 ani de poliţie? Ca să nu se interpreteze că vreau să induc în eroare, precizez că 229 de lei mi s-au oprit pentru plata telefonului personal. Deci fără telefon, la «total acordat pe card» ar fi fost 3.045 lei. Da, ştiu, trebuie să îmi fac un abonament de telefonie mai convenabil”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos