Acasă ACTUALITATE Lovitura pentru Ciolacu: PSD este in pragul desfiintarii! Judecatorii chemati sa se...

Lovitura pentru Ciolacu: PSD este in pragul desfiintarii! Judecatorii chemati sa se pronunte

3566

Prostul management din ultima vreme arata ca Partidul Social Democrat s-ar putea desfiinta in zilele urmatoare, judecatorii fiind chemati sa se pronunte.

Un document de la Registru Partidelor Politice, arată că, PSD, nu este condus de Marcel Ciolacu, ci de , Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor, informeaza newsteam.ro.

Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, cel care publică documentul emis în data de 5 august, semnalează faptul, că, partidul s-ar putea desființa, dacă nu se pune în conformitate cu legea.

PROSTIE sau plan DIABOLIC îndreptat împotriva PSD

#MarcelCiolacu, înainte să mai candideze vreodată pentru vreo funcție publică, TREBUIE să-și dea #DEMISIA din toate funcțiile deținute azi: “președinte” interimar al #PSD (această funcție este numai în imaginația sa!), președinte al Camerei Deputaților și președinte al organizației #PSDBuzău.

Nu îi este lui adresat acest mesaj, pentru că nu ar putea înțelege încă o #lege pe care a încălcat-o cu sau fără știință (nici nu ar mai conta), ci tuturor celor care știu să citească o prevedere legală, cetățenilor români, colegilor mei parlamentari, colegilor mei din PSD, instituțiilor competente ale statului român și, nu în ultimul rând, presei LIBERE din … București, Washington și Bruxelles.

CONCRET:

Conform Legii partidelor politice nr. 14/2003, modificările la Statutul unui partid produc efecte NUMAI dupa validarea de către TRIBUNALPuteți consulta EXTRASUL din Registrul partidelor politice (din data de 05.08.2020), care confirmă că Marcel Ciolacu, în calitate de „președinte” interimar al PSD și TOȚI cei care au semnat/angajat într-un fel partidul în relațiile cu terții, au ÎNCĂLCAT LEGEA.

Citeste mai multe pe newsteam.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentWeber a blocat la CCR noua Lege a carantinarii: ”Avocatul poporului e avocatul mortii”
Articolul următor”Cretini si ticalosi!”. CTP despre ”oamenii de cultura” care au aplaudat discursul anti-masca al regizorului Cristi Puiu