Acasă ACTUALITATE Ludovic Orban CANDIDEAZA OFICIAL la primaria Bucuresti! ”Nu am fost niciodata suspect...

Ludovic Orban CANDIDEAZA OFICIAL la primaria Bucuresti! ”Nu am fost niciodata suspect de coruptie!”

12

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a fost propus candidat din partea PNL, in locul lui Cristian Busoi, la Primaria Capitalei, in cadrul comisiei de unificare reunita luni, potrivit unor surse politice. Orban a fost cel mai bine desemnat candidat in sondajul realizat de partid luna aceasta.

Cristian Busoi s-a retras din cursa si nu va candida pentru o primarie de sector.

In sondajul din luna februarie prezentat luni in comisia de unificare a partidului au fost testati Orban, Adriana Saftoiu, Catalin Predoiu si Cristian Busoi.

Catalin Predoiu, presedintele PNL Bucuresti, a declarat ca cei doi candidati – Orban si Busoi – au fost aproape la egalitate in sondaj. „Stau umar la umar la 30% in marja de eroare” a spus el.


Orban se inscrisese in cursa interna a partidului alaturi de Cristian Busoi, Costica Canacheu si Petre Roman.

Informatia a fost confirmata de Cristian Busoi, care a afirmat in fata presei, alaturi de Ludovic Orban, ca „victoria din Bucuresti va cantari greu” iar „PNL are o singura optiune, sa castige primaria generala”.

„Victoria e obligatorie. (…) Nu ma opresc, nu dezertez, doar predau stafeta unui coleg”, a spus Busoi, citat de hotnews.ro.

„In spatele candidaturii mele se afla o viata de munca in sprijinul comunitatii”, a declarat si Orban, care a sustinut ca in ultimii ani „Bucurestiul a trait un haos vesel”, de la autostrada suspendata la cel mai lung carnat din lume.

„Sunt pregatit sa parcurg pasii urmatori – votul in conducerea PNL Bucuresti si validarea in Biroul Politic National al PNL. M-am inscris in cursa pentru Primaria Capitaleipentru ca Bucurestiul are nevoie de o persoana cu viziune” a mai spus Orban.

Intrebat daca ar putea negocia cu alte partide pentru a deveni candidatul unic al dreptei, Orban a raspuns: „Nu stiu daca exista o alta forta politica de dreaptea care sa se lupte cu PSD. Nu stiu cine sunt contracandidatii mei, pe mine ma intereseaza ce vor bucurestenii.”

Intrebat de eventuale probleme cu DNA, Orban a spus: „Nu am fost niciodata subiectul unei suspiciuni de coruptie.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos