Acasă Comentariul zilei Magda Vasiliu, prezentatoare TV: Avem infractori, violatori, talhari in libertate, pentru ca,...

Magda Vasiliu, prezentatoare TV: Avem infractori, violatori, talhari in libertate, pentru ca, vezi Doamne, ne sanctioneaza Bruxelles-ul… De ce nu intereseaza pe nimeni drepturile bolnavilor din spitale?

Prezentatoarea TV Magda Stoian este revoltată de grațierea mascată făcută de guvernul PSD prin care 520 de pușcăriași, printre care hoți, tâlhari și criminali, au fost eliberați. Urmează alți 3,000 de deținuți să fie eliberați.

Pe Facebook,Magda Vasiliu Stoian a scris:

„Ok, avem infractori, violatori, talhari in libertate, pentru ca, vezi Doamne, ne sanctioneaza Bruxelles ul pt conditiile din puscarii, conditii care nu permit respectarea drepturilor omului…Dar pentru drepturile oamenilor ca mine, cine se sesizeaza??? Adica, eu n as avea dreptul sa stau la mine in tara, sa mi pot trata copilul in conditii europene la mine acasa???

De Ce Nu se sesizeaza indivizii astia scortosi de la Bruxelles si pentru dreptul copiilor de a primi sange, de exemplu, cand au nevoie, nu doar cand se gaseste, daca se gaseste…

De ce nu i intereseaza pe acesti europeni drepturile bolnavilor din spitale??? Sau, poate ii intereseaza, dar cred ca primii interesati sa puna in libertate infractorii au in spate idei mult mai perfide si mai ascunse….Fiecare puscarias eliberat are familie, neam, tovarasi “, care vor multumi PSD ului ca l-a eliberat pe unul de al lor si vor vota corespunzator, laolalta cu cei care accepta pelerinaje pe banii primariilor din localitati in care lipsesc, de exemplu, canalizarea sau iluminatul public….

lor li se alatura pensionarii care se bucura pt cativa lei si cei care nu stiu de capul lor, n au pus mana pe o carte si pot fi cumparati cu doi mici si o halba cu bere rasuflata …

Ma intreb cati din puscariasii eliberati se vor angaja si vor plati taxe (desi mi e greu sa cred ca si vor gasi ceva) si cati vor ingrosa randurile asistatilor social si asa mult prea multi ….?

Si, vorba lui Cosmin Stoian, noi continuam sa tacem intr o liniste criminala….iar in timp ce noi tacem , ei isi bat joc si ne rad in nas cu toti dintii lor stricati la vedere….”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSemnal grav in Armata Romana! Ce s-a descoperit despre sanatatea soldatilor nostri?!
Articolul următorAstazi intram in zodia Scorpionului: Urmeaza o perioada excelenta pentru o anumita categorie de persoane!