Acasă ACTUALITATE Mai mulți călugări de la Muntele Athos AU MURIT după ce s-ar...

Mai mulți călugări de la Muntele Athos AU MURIT după ce s-ar fi infectat de la turiști români cu certificate false!

Doi călugări de la Muntele Athos au murit infectați cu COVID, iar autoritățile bănuiesc că ar fi fost infectați de turiști veniți cu certificate de vaccinare false, în special români. Alți trei călugări sunt în stare gravă din cauza virusului.
Duminică a fost anunţat decesul unui călugăr în vârstă de 59 de ani, la câteva zile după moartea unui alt călugăr de la Schitul Sfânta Ana, transmit publicațiile Proto Thema, și G4Media.

Potrivit postului de televiziune Mega, monahul de la Schitul Sfânta Ana de la Muntele Athos îşi exprimase dorinţa de a se vaccina, dar nu a fost lăsat de stareţul lui.

Ceilalți trei călugări care sunt în stare gravă nu sunt nici ei vaccinați, arată sursa citată.

Potrivit primelor evaluări şi informaţii, autorităţile vorbesc despre mai mulţi pelerini din Balcani, în special din România, care intră în mănăstirile de la Sfântul Munte pe baza unor certificate false de vaccinare, ceea ce a permis o nouă răspândire a coronavirusului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFlorin Cîțu (septembrie 2021): ”A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român”. VIDEO
Articolul următorCu politicienii ne-am lamurit! Si-a revenit si DNA: Procurorii cer achitarea lui Tariceanu… „a fost o confuzie”