Acasă Comentariul zilei Mama lui Mircea Badea, dupa alegeri: La varsta mea nu mai vad...

Mama lui Mircea Badea, dupa alegeri: La varsta mea nu mai vad literele de aproape, dar pe proști ii zaresc de departe!

Fosta profesoara de limba romana, Mariana Badea se razboieste pe Facebook cu cei care spun ca ultimele alegeri au fost decise de populatia imbatranita.

 „ISU AR TREBUI SĂ POATĂ DESCARCERA ȘI INTELIGENȚA! O doamnă tinerică, de vreo 40 de ani, a scris pe facebook, indignată fiind, că votul românilor este decis, în proporție de peste 50%, de persoane de 80 de ani, care nu mai văd bine, nu mai aud bine și intră în cabină cu altcineva, care le schimbă votul!  Care este nenorocirea?! Acel „altcineva” nu are 80 de ani, vede și aude bine și atunci înseamnă că nu bătrânii de 80 de ani, „ramoliți, surzi și orbi”, decid votul națiunii, din moment ce în locul lor votează o persoană cu toate facultățile mintale și fiziologice la locul lor! Totdeauna m-a năucit „logica” acestor contestatari din oficiu! Am făcut imediat calculul și am răsuflat ușurată: mai am ceva ani până la 80, așadar pot să merg singură la vot! LA VÂRSTA MEA, NU MAI VĂD LITERELE DE APROAPE, DAR PE PROȘTI ÎI ZĂRESC DE DEPARTE!”, a scris pe Facebook Mariana Badea, mama vedetei tv Mircea Badea.

Sursa: stirilekanald.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTroita BLESTEMATA de la marginea DN7, unde se ascunde fantoma MIRESEI! De fiecare data cand se arata soferilor aici are loc un accident MORTAL!
Articolul următorAccident GRAV in judetul Olt! Un microbuz cu 15 copii s-a rasturnat!