19.9 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăSocialMApN a facut publica identitatea celor 10 victime ale accidentului aviatic din...

MApN a facut publica identitatea celor 10 victime ale accidentului aviatic din judetul Sibiu!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Identitatea celor zece victime ale accidentului aviatic produs in judetul Sibiu a fost anuntata de catre Ministerul Apararii. Este vorba despre militari cu varste intre 25 si 47 de ani.

MApN precizeaza ca cei opt militari care si-au pierdut viata in accidentul aviatic sunt comandorul Artur-Grigore Palfi, in varsta de 46 de ani, casatorit, tatal unui copil, capitanul medic Rares-Cosmin Moldovan, de 34 ani, casatorit, tatal unui copil, capitanul Razvan-Aurel Moldovan, de 29 de ani, casatorit, sublocotenentul Andrei-Catalin Apostol, in varsta de 25 de ani, necasatorit, maistrul militar cls. I Paul Badescu, de 41 ani, necasatorit, maistrul militar cls. II Dorin Fodor, de 43 de ani, casatorit, tatal a doi copii, maistrul militar cls. III Vasile-Marian Gadalean, de 33 de ani, necasatorit, tatal unui copil, si maistrul militar cls. III Constantin-Dorin Filip, 30 ani, necasatorit.

Cei doi militari raniti sunt capitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana, in varsta de 47 de ani, si maistrul militar cls. I Valentin Bora, in varsta de 41 de ani.

victima 3 victima 2 victima 4 victima 5 victima 6 victima 7 victima 1

”Conducerea Ministerului Apararii Nationale isi exprima profundul regret pentru pierderea vietilor militarilor si este alaturi de familiile indurerate. Ministrul Apararii nationale, Mircea Dusa, este permanent informat de evolutia starii de sanatate a celor doi militari raniti”, mai spun reprezentantii MApN.

Un elicopter militar IAR-330 PUMA s-a prabusit, vineri dimineata, in jurul orei 10.40, in zona localitatii Malancrav din judetul Sibiu. Elicopterul, de la Baza 71 Aeriana de la Campia Turzii, se afla in misiune si ar fi urmat sa participe la un exercitiu in Poligonul Cincu.  Surse militare afirmau ca toti cei zece militari aflati in elicopterul prabusit erau de la Baza Aeriena 71 Campia Turzii.

Cei doi militari raniti in urma accidentului aviatic au suferit arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului, iar unul dintre ei are si fracturi la maini si o contuzie toraco-abdominala. Ei au fost dusi la UPU a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures, ulterior hotarandu-se transferul lor in Capitala. Avionul medical care ii transporta pe cei doi raniti de la Targu Mures spre Spitalul de Arsi din Bucuresti a decolat, in jurul orei 17.00 de pe Aeroportul „Transilvania” din Targu Mures.

Sursa: Mediafax

Ultimele stiri