Acasă Vaslui Marcaje rutiere facute prin sant, intr-un judet din Romania. Ar fi de...

Marcaje rutiere facute prin sant, intr-un judet din Romania. Ar fi de ras, daca n-ar fi tragic!

Marcaje rutiere prin șanț au trasat drumarii pe o șosea din Vaslui. Utilajul care trebuia să traseze linia discontinuă pe marginea șoselei a deviat prin șant, pe parcursul a zeci de metri, iar pericolul de accident este cât se poate de real.

Imaginea marcajului aplicat eronat pe șosea a fost atribuită unui drum din comuna Brezeni, Vaslui, iar martorii au confirmat că situația, hilară de altfel, este cât se poate de reală, arată publicația „Vremea Nouă”.

Drumarii, în loc să facă marcajul la marginea asfaltului, au trasat linia discontinuă peste șanțul de lângă partea carosabilă. „Frate, aștia au luat-o pe arătură?”, s-a amuzat unul dintre cei care au văzut trăsnaia. „Inspirat din fapte reale. Berezeni”, a scris Vlad Ionuț.

„Noroc cu ploaia, că o spală. Că altfel ar fi de râsul curcilor”, a comentat un utilizator al rețelelor sociale. Pe lângă zecile de reacții de amuzament, o altă persoană a arătat pericolul unui accident, care trebuie urgent înlăturat de factorii de decizie.

„Își dă seama cineva, dintre autorități mă refer, că dacă un șofer circulă noaptea pe acolo, la bătaia farurilor, el va crede că prin șanțul acela ar fi, de fapt, marginea drumului și din cauza asta poate face accident? Se răstoarnă omul în șanț din cauza marcajului făcut în bătaie de joc. Să fie trasă linia discontinue prin șanțuri, e grav de tot. Eu sunt șofer și circul noaptea prin zonă. Ca mine sunt mulți conducători auto. Chiar dacă nu ai cum să nu râzi de așa ceva, autoritățile au datoria să remedieze cât mai repede problema, care e cât se poate de serioasă. Se pot întâmpla accidente. Plus că râde lumea de noi”. „Bine ați venit în Vaslui” a fost comentariul altui internaut.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentInca un PSD-ist celebru dat in urmarire generala! Baronul Arsene a fugit din tara dupa condamnarea pentru coruptie
Articolul următorVIDEO – Incident feroviar in Romania, tren de calatori implicat! IGSU a activat planul rosu