Acasă Vaslui Razbunare maxima: Un roman a dat foc primariei când a aflat impozitul...

Razbunare maxima: Un roman a dat foc primariei când a aflat impozitul pe care-l are de plătit

Un bărbat care venise la Primăria comunei Gherghești din Vaslui ca să-și ridice ajutorul pentru încălzire și-a ieșit din fire când i s-a spus că banii vor fi opriți în contul impozitului neachitat, scrie Adevărul.

Un bărbat a creat panică vineri, 23 decembrie, în sediul primăriei din comuna vasluiană Gherghești. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, s-a prezentat la ghișeu ca să ridice ajutorul de încălzire, dar angajata primăriei i-a spus că banii i-au fost reținuți în contul impozitului pe care nu îl achitase.

Nimeni nu a fost pregătit pentru explozia de furie a individului. Acesta a lovit cu pumnul o angajată a primăriei, i-a spart ochelarii, apoi a scos un cuțit, cu care i-a amenințat cu moartea pe angajații primăriei. Avea să fie doar începutul.

Bărbatul a aruncat cu benzină dintr-o sticlă pe ușa biroului primarului și i-a dat foc. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale altor săteni veniți se asemenea să-și ridice ajutorul pentru încălzire. În cele din urmă, martorii prezenți la incident l-au dat afară din primărie, iar incendiatorul a fugit.

Nu au fost înregistrate persoane rănite. Piromanul, care locuiește în satul Lunca, comuna Gherghești, este căutat acum de polițiști.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentReactie dura a Romaniei la adresa Ucrainei, in plin razboi! O noua lege afecteaza grav drepturile romanilor
Articolul următorConsiliul Secuiesc santajeaza Romania: Autonomie sau nu veti intra niciodata in Schengen!