Acasă Monden Marcel Pavel, tatic pentru a treia oara

Marcel Pavel, tatic pentru a treia oara

marcel-pavel-isi-scoate-sotia-la-dans-434x326La 53 de ani, Marcel Pavel a aflat ca va deveni iarasi tatic. Artistul a fost uimit cand sotia i-a spus ca a ramas insarcinata si crede ca acest lucru s-a putut doar printr-o minune dumnezeiasca!

Dupa 20 de ani de casnicie cu Violeta, care i-a daruit doi baieti – Richard (17 ani) si Sasha (14 ani), Marcel Pavel nu se mai gandea ca va deveni tatic pentru a treia oara. Iata ca la varsta de 53 de ani minunea s-a intamplat iar in luna iunie, sotia sa va aduce pe lume o fetita. Sarcina i-a luat prin surprindere pe cei doi soti, asa ca cei doi au vrut sa se asigure ca totul decurge normal, inainte sa anunte vestea tuturor.

Daca sora si mama lui Marcel au fost foarte incantate, fiii lui nu au reactionat prea bine, iar baiatul cel mare l-a mustrat. „Richard a tinut sa-mi reaminteasca varsta si mi-a spus ca spera sa fie ultimul. Acum s-au obisnuit si abia asteapta sa se nasca surioara lor. Dumnezeu ne-a trimis acest copil cu o misiune”, ne-a spus Marcel Pavel emotionat.

Acum artistul este foarte ocupat pentru ca lucreaza la un „al doilea copil”, adica spectacolul de la Sala Palatului, programat de Florii, ocazie cu care va lansa un dublu album ce va contine arii celebre din opere.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCriza le umfla conturile: Profitul Carrefour a crescut de peste trei ori in 2012!
Articolul următorVedetele autohtone si lista de executare silita