Acasă Justitie Mare actor roman DEMOLAT de ANI!

Mare actor roman DEMOLAT de ANI!

Mihai Malaimare a pierdut definitiv procesul in care a contestat raportul ANI, prin care s-a stabilit ca s-a aflat in stare de incompatibilitate intre 2008 si 2013, intrucat a fost atat membru titular al Consiliului National al Audiovizualului, cat si manager, respectiv director al Teatrului Masca.

mihai-malaimareJudecatorii instantei supreme au dat castig de cauza inspectorilor de integritate, dupa ce actorul Mihai Malaimare a contestat raportul intocmit in cazul sau.

Malaimare a contestat raportul mai intai la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), instanta care i-a respins actiunea, in 19 iunie 2013. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel nu a fost definitiva, motiv pentru care actorul a declarat recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

In urma analizarii dosarului, judecatorii i-au respins, joi, recursul lui Malaimare.

Potrivit ANI, in perioada 15 decembrie 2008 – 11 ianuarie 2013, Mihai Adrian Malaimare a fost, simultan, atat membru titular in Consiliul National al Audiovizualului, functie de demnitate publica asimilata celei de secretar de stat, cat si manager, respectiv director al Teatrului Masca din Bucuresti, functie de conducere specifica institutiilor publice, incalcand astfel dispozitiile articolului 12, alineatul 5 din Legea 504/2002 – Legea Audiovizualului, precum si articolul 84, alineatul 1, litera c si articolul 84, alineatul 2 din Legea 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei.

Sursa: stiripesurse.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRadio Romania Libera il critica dur pe Iohannis! Vezi de ce!
Articolul următorSarmizegetusa – Capitala Daciei RECONSTITUITA 3D!