Vedeta Antena 1 ARESTATA de DIICOT pentru furt de pe carduri!

Procurorii DIICOT au cerut astazi judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti arestarea preventiva a 13 dintre cei acuzati ca ar fi furat din bancomante din intreaga lume peste 15 milioane de euro. Printre cei care risca sa ajunga la zdup se numara si Bogdan Ionut Ghiceanu, fost fotbalist si actual concurent la concursul „Insula Iubirii” de la Antena 1.

1Conform unor surse judiciare, Ghiceanu avea un rol marunt in reteaua de infractori, acela de merge la bancomate si a scoate bani de pe cardurile clonate.In dosarul instrumentat de anchetatorii de la „Crima Organizata”, Ionut Bogdan Ghiceanu apare ca fiind „sageata” infractorilor, adica omul platit cu comisioane derizorii pentru a retrage din bancomate diverse sume de bani, cu ajutorul cardurilor clonate.

Astfel, conform unor surse judiciare, intr-o zingura zi, Ghiceanu ar fi retras de 6 ori bani de la diverse sume ( n.r. – aproape opt miii de dolari americani) din bancomante din Capitala. Desi era limpede ca lumina zilei ca el comite o infractiune, fostul fotbalist nu si-a acoperit deloc fata, fiind surprins chiar si de camerele video ale bancomatelor. In aceste conditii, procurorii DIICOT au cerut arestarea acestuia pentru constituire de grup infractional organizat, spalare de bani, acces ilegal la un sistem informatic in forma continuata, detinerea de instrumente in vederea falsificarii de valori, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos in forma continuata.

Sursa: stiripesurse.ro