Acasă ACTUALITATE Marea Alianta din Vanatori

Marea Alianta din Vanatori

1463

Actualul primar, Marian Ghinea, a fost fortat sa nu mai candideze pentru al doilea mandat de primar PSD si sa nu mai apara pe nici o lista de consilieri, in favoarea vesnicului candidat Manolachi Costel viceprimar 8 ani si candidat PSD de trei ori.

Pentru aceasta intelegere, actualului sau mai bine zis fostului primar i s-a oferit postul de director la diferite institutii din subordinea Consiliului Judetean Galati , cu conditia sa faca echipa cu actuala candidata din partea PNL. Este vorba de Murgu Sicuta fost primar in comuna Vanatori timp de 12 ani, 3 mandate, dar si amanta primarului Ghinea (tot ea ii facuse cadou acest mandat de 4 ani din motive medicale).

Pentru functia de director la Consiliu Judetean sau chiar un post in primarie (consilier personal) acesta a venit in echipa PNL cu o parte din consilierii locali PSD dar si angajatii din primarie proaspat domiciliati in Vanatori.

Despre candidatul PSD, Manolachi Costel, putem spune ca s-a multumit cu al treilea mandat de viceprimar 2020-2024 dar si cu lucruri primite in dar de Consiliul Judetean Galati in speta domnului Costel Fotea, lucrari la administratia pietelor chiar de pe vremea lui Zaharia, lucrari la apa canal Tg. Bujor dar si la Ecosal Galati de peste 600.000 ron numai in anul 2019 dar si la alte institutii.

Acest candidat de serviciu ca drept multumire dar ca si o garantie pentru intelegerea facuta intre cei 3 lideri care s-au perindat in ultimii 16 ani la carma comunei, l-a pus pe lista de consilieri ai PNL-ului pe insusi cumatrul lui.

Tot in acest tandem actualul/fostul primar Ghinea a contribuit la lista de consilieri a domnului Manolachi garantand astfel pozitia de viceprimar al acestuia pentru urmatorii 4 ani.

Deci la Vanatori lucrurile sunt asezate pentru necunoscatori, iar tripleta MGM a castigat din nou.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos