Acasă Dosar Marele actor Victor Rebengiuc are o intrebare de bun simt pentru Dragnea:...

Marele actor Victor Rebengiuc are o intrebare de bun simt pentru Dragnea: Vreau sa stiu cum ai facut mosia din Alexandria!?

57

Actorul Victor Rebengiuc a declarat la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că ar vrea să știe cum și-a obținut Liviu Dragneam liderul PSD proprietățile din Alexandria, adăugând că România este una dintre puținele țări din lume care are mari bogătași proveniți din politică.

 

„Vreau să știu și eu cum și-a făcut Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești, hoteluri. De unde le-a făcut? Și nu numai el, dar pentru că el pare acum personalitatea cea mai importantă a țării și care veghează asupra ei.

Trebuie să existe o posibilitate, poate nu foarte legală, dar există”, a spus Victor Rebengiuc la Digi24, în emisiune „În fața ta”, care va fi difuzată duminică, conform republica.ro.

În opinia sa, România este una dintre puținele țări din lume care are mari bogătași proveniți nu din economie, industrie, ci din politică. „Politica se plătește bine în România”, a conchis actorul.

Întrebat dacă ar fi bine să existe un moment „T 0” de la care toate păcatele trecutului postcomunist să fie iertate, actorul a spus că nu crede că ar fi bun acest lucru și a adăugat că oricine trebuie să poată explica cum și-a dobândit averea. Actorul vede în mărirea salariilor bugetarilor un fel de abatere a atenției, în timp ce parlamentarii lucrează pentru „demolarea” justiției.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos