Acasă Comentariul zilei Marele Donald Trump a primit O LECTIE de bun-simt de la o...

Marele Donald Trump a primit O LECTIE de bun-simt de la o tanara din Romania: Sunt mandra sa fiu copil de imigranti!

O adolescentă de origine română, elevă la un liceu din Connecticut, i-a trimis o scrisoare publică lui Donald Trump, după ce aceasta a afirmat că: „diferite tari isi forteaza oamenii rai sa plece in Statele Unite, deoarece ei spun: de ce ar trebui sa avem grija de acesti monstri, lasati Statele Unite sa aiba grija de ei”.

Adolescenta, care se semneaza Julia T., a scris că este „mandra sa fie copil de imigranti, mandra ca parintii mei au ajuns de la opresiune si saracie sa-si traiasca visul american. Ma sprijin pe o fundatie cu radacini adanci formata din oameni care si-au riscat viata ca noi sa putem fi liber”.

‘Nimeni din frumoasa si diversa mea comunitate de imigranti romani nu este un monstru. Ei nu sunt oameni rai asa cum sustine Trump. Sunt asistente medicale care au grija de pacienti, medici care salveaza vieti, stomatologi care creeaza locuri de munca, avocati care pledeaza pentru drepturile oamenilor, agenti de paza care protejeaza oamenii, lideri religiosi care aduna impreuna comunitati, cantareti care-si impartasesc cultura prin muzica, ingineri care proiecteaza avioane militare si studenti care invata la unele dintre cele mai bune institutii din tara. Ei sunt oamenii pe care i-am admirat toata viata mea’, afirma adolescenta in scrisoarea adresata lui Donald Trump, citata de aktual24.ro

Julia T. sustine ca Donald Trump nu intelege faptul ca imigrantii sunt valorosi. Mai mult, ea afirma ca ‘imigrantii reprezinta un avantaj pentru America’.

‘Ei nu sunt monstrii si criminali. Noi nu avem nevoie de un zid pentru a-i tine afara. Nu trebuie sa-i fortam sa se integreze complet si sa lase in urma cultura si limba lor diferite. Nu trebuie sa-i tratam inuman doar pentru ca sunt de alta nationalitate. In schimb, trebuie sa renuntam la prejudecatile noastre si sa imbratisam diversitatea, talentul si munca grea pe care imigrantii le aduc in tara noastra’, ii transmite adolescenta romanca magnatului american care aspira la fotoliul de la Casa Alba.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTu ti-ai facut tatuaj? O sa regreti! VEZI CE TOCMAI s-a descoperit despre ele!
Articolul următorLiviu Dragnea si Vasile Dancu pe masa DNA! Sunt acuzati ca AU PROTEJAT infractorii!