31.8 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiMarele preot al lui Putin ii indeamna pe rusi sa mearga la...

Marele preot al lui Putin ii indeamna pe rusi sa mearga la moarte: ”Dacă vă dați viața pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Șeful Bisericii Ortodoxe Ruse, patriarhul Kirill, le transmite rușilor să nu se teamă de moarte pe fondul mobilizării, proces care a indus panică în rândul populației din Rusia.

Patriarhul Kirill i-a îndemnat pe cetățenii ruși să nu se teamă de moarte, în contextul în care președintele Vladimir Putin a decis să mobilizeze trupe de rezervă pentru a lupta în Ucraina.

„Mergeți cu curaj pentru a vă îndeplini datoria militară. Și nu uitați că, dacă vă dați viața pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică”, a spus el timpul unei slujbe la Moscova, transmite Newsweek.ro.

Kirill, care susține decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina pe motive spirituale și ideologice, a făcut aceste afirmații la scurt timp după ce oficialii ruși au declarat că până la 300.000 de rezerviști vor fi chemați la luptă.

Kirill a declarat în timpul predicii sale că o persoană cu „credință adevărată” nu este supusă fricii de moarte.

Potrivit acestuia, o persoană devine „invincibilă” atunci când în ea există o „dimensiune puternică asociată cu eternitatea” și încetează să se mai teamă de moarte.

„Credința îl face pe om foarte puternic, pentru că îi transferă conștiința de la viața de zi cu zi, de la grijile materiale, la grija pentru suflet, pentru eternitate. Și anume, teama de moarte îl îndepărtează pe războinic de câmpul de luptă, îi împinge pe cei slabi la trădare și chiar la răzvrătire împotriva fraților lor. Dar credința adevărată distruge frica de moarte”, a spus el.

Ultimele stiri