Acasă ACTUALITATE Maria Grapini si-a DAT DEMISIA! Evident, pe facebook!

Maria Grapini si-a DAT DEMISIA! Evident, pe facebook!

23

Maria Grapini si-a anuntat astazi demisia din PC, atacandu-l dur pe liderul partidului, Daniel Constantin.

„M-ați dezamagit domnule Daniel Constantin, și nu numai pe mine! Ați dezamagit mulți oameni, membri sau simpatizanți ai PC.
Cred că cei mai dezamagiți sunt umaniștii, cei care din 1991 au muncit și au pus bazele Partidului Umanist și au continuat în Partidul Conservator.
A fi umanist înseamnă să respecți oamenii, să-i respecți pe cei care ți-au întins o mână și să nu-i lovești atunci când nu se pot apăra.
A fi umanist înseamnă să răspunzi la solicitările oamenilor, să încerci să-i ajuți.
Voiam să transmit în cadrul Congresului, un ultim mesaj: nu sunt un om laș, nu mi-e teamă decât de Dumnezeu! Nu pot să particip la proiectul de desființare a PC, a spiritului și doctrinei acestuia!
Voiam să spun umaniștilor, conservatorilor, că nu eu plec din partid, ci dumneavoastră. Desființați un partid pe care l-ați primit de-a gata!
Aș fi vrut să fiu prezentă la ultimul Congres al PC, să spun că nu ați făcut nicio activitate politică de un an de zile în numele partidului, ați fugit de sigla PC, nu ați vrut să vă mai asociați numele cu PC.
Întrebarea pe care o adresez public este următoarea: dacă nu ați mai vrut să aveți de-a face cu Președintele fondator al PC și cu Partidul Conservator, de ce nu ați plecat din partid?
Moral era să plecați și să lăsați partidul fondatorilor și celor care au crezut în el. Măcar atâta lucru puteați face, pentru cât ati primit de la PC!”, a scris Grapini pe pagina personala de facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos