Acasă Comentariul zilei Marian Godină către polițiștii care au ieșit la proteste: „Mergeti la privat...

Marian Godină către polițiștii care au ieșit la proteste: „Mergeti la privat ca se dau sporuri babane”

566

Politistul brasovean Marian Godina anunta din nou, miercuri seara, ca se delimiteaza de protestele politistilor care cer salarii mai mari. „Mergeti la privat ca se dau sporuri babane”, le transmite Godina ironic.

„Vazand protestele de azi ale unor politisti care au aprins fumigene si s-au certat cu jandarmii, nu pot decat sa ma felicit inca o data pentru articolele pe care le-am scris pe tema protestelor politistilor, delimitandu-ma astfel de ei. #mergetilaprivatcasedausporuribabane”, a scris Godina pe Facebook.

Membri ai Europol, sindicat al politistilor, si sindicalisti ai Publisind au protestat miercuri in fata Palatului Cotroceni fata de masurile de inghetare a salariilor. Politistii s-au folosit de fumigene si au intrat in conflict cu jandarmii.

„Jos, jos, guvernul mincinos” si „Nu cedam” au scandat politistii in fata Administratiei Prezidentiale. La fata locului era si un sindicalist in costum de politist care se plimba cu lanturi la picioare.

La un moment dat a avut loc si un incident, sindicalistii imbrancindu-se cu jandarmii. Jandarmeria a fost acuzata ca a primit ordin „sa creeze busculada”. Un politist chiar s-a plans ca a fost imbrancit de o femeie jandarm.

”Doamna asta, ce o fi ea, comandant, jandarm, ce este, m-a imbrancit. Au facut zid in jurul meu si femeia ma imbrancea. Si au vrut sa ma ia de aici! A ajuns Jandarmeria sa fie stat in stat? La protestul de la Ministerul Justitiei ne-au amendat pentru ca nu am pastrat distanta sociala. Distanta sociala pusa de ei intr-un tarc? Am ajuns noi, politistii, sa stam intr-un tarc? Dar nu le e rusine? Ce inseamna jandarmeria asta? E stat in stat? Noroc cu voi, cu presa, ca altfel eram in duba acum!

Deci Jandarmeria este stat in stat. Raspund la comenzi politice! Imi pare rau sa spun asta, sunt colegii mei, dar fac niste abuzuri crase. Noi militam pentru tot ce inseamna salariu bugetar! Numai ca ei fac niste abuzuri foarte grave! Au venit si au confiscat o geanta, fara niciun drept, care nu avea absolut nimic in ea! Am venit sa vad ce face colegul meu, si un sublocotenent m-a impins! Nu se poate asa ceva! Evident ca e intimidare si abuz in serviciu! M-au scos din multime si m-au dus la masina ca sa ma legitimeze! Doar ca sa vada colegii mei si sa o lase mai usor!”, s-a plans politistul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentKelemen Hunor: ”Dincolo de populism, noi, în 30 de ani, am construit o societate absolut anormală”
Articolul următorSchimbare fara precedent in scoala romaneasca: Dispar ”comentariile literare” la română!