Acasă Comentariul zilei Marian Godină despre Șoșoacă: ”Să vii cu soluții e mai greu, de...

Marian Godină despre Șoșoacă: ”Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc”

2235

Polițistul Marian Godină se arată surprins de faptul că senatorul Diana Șoșoacă are foarte mulți susținători, în ciuda comportamentului său. Godină susține că ”de grohăit poate orice porc”, dar soluții sunt mai greu de găsit.

”La o știre despre o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară și amenință cu plângeri penale pe oricine, cere să i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate și orice alți superiori, căci dumneaei, în calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezită să și-o decline răcnind, nu stă la discuții cu orice „muritor de rând”, ci doar cu persoane de rang înalt, te aștepți să nu citești comentarii care să-i fie favorabile. Dar nu e chiar așa, căci cu cât zbiară mai tare, cu atât, în mintea unora, deloc puțini, „are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume”, „e singura care luptă”, „e o adevărată patrioată” etc.

I-aș întreba și eu pe cei care vorbesc cu atât de multă admirație despre această persoană:

E vreunul dintre voi atât de limitat încât nu ar putea să zbiere, să ceară demisii, să amenințe, să facă circ din orice, să se certe cu paznicii etc?

Singurul lucru de care ai nevoie să poți face asta nu e curajul, ci lipsa simțului ridicolului.

Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc.”, scrie Marian Godină.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos