21.5 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiCTP despre circul făcut de Șoșoacă: ”Cat de oligofren sa fii sa...

CTP despre circul făcut de Șoșoacă: ”Cat de oligofren sa fii sa crezi ca lupta pentru popor?”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Cristian Tudor Popescu are o noua reactie acida fata de comportamentul public al senatoarei Diana Sosoaca. Jurnalistul a vazut si el scandalul facut de Sosoaca, duminica noapte, in curtea spitalului „Marius Nasta”.

„Senatoarea Cascada Urlatoare se deplaseaza si isi infige trompa si suge. Se deplaseaza de colo-colo si isi infige trompa si suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte putina din aceasta tara. Exista in fiecare popor niste oameni cu minte putina, Romania nu face exceptie. Sosoaca se duce tintit catre acest electorat: oameni cu discernamant foarte redus, care nu inteleg un lucru elementar, ca altfel nu ar mai baga-o in seama pe Sosoaca, ea este parlamentar.

Daca este senator, poti sa il chemi pe ministru in Parlament. Este creier pane, molozul mintii, sa apreciezi un om ca se rasteste si se incaiera cu oamenii de ordine. Sa se certe cu ei, ce vina au oamenii aia? I-au spus foarte clar, ‘veti cu aprobare si va dau drumul’. Ea se cearta cu aia, ii insulta, se baga in ei, asteptand sa ii dea cineva un branci ca sa urle cum este ea atacata, ca se urmareste sa fie omorata de guvern si oculta mondiala. Trebuie sa ai minte foarte putina sa apreciezi ce face.

Ea este parlamentar, ca senator poate sa interpeleze. Ea nu face uz de toate aceste mijloace corecte din Parlament pentru a critica, ea se duce pe la portile institutiilor. Cat de oligofren sa fii sa iei astfel de demers drept lupta in favoarea poporului”, a declarat CTP la Europa FM.

Ultimele stiri