Acasă Comentariul zilei CTP despre circul făcut de Șoșoacă: ”Cat de oligofren sa fii sa...

CTP despre circul făcut de Șoșoacă: ”Cat de oligofren sa fii sa crezi ca lupta pentru popor?”

9315

Cristian Tudor Popescu are o noua reactie acida fata de comportamentul public al senatoarei Diana Sosoaca. Jurnalistul a vazut si el scandalul facut de Sosoaca, duminica noapte, in curtea spitalului „Marius Nasta”.

„Senatoarea Cascada Urlatoare se deplaseaza si isi infige trompa si suge. Se deplaseaza de colo-colo si isi infige trompa si suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte putina din aceasta tara. Exista in fiecare popor niste oameni cu minte putina, Romania nu face exceptie. Sosoaca se duce tintit catre acest electorat: oameni cu discernamant foarte redus, care nu inteleg un lucru elementar, ca altfel nu ar mai baga-o in seama pe Sosoaca, ea este parlamentar.

Daca este senator, poti sa il chemi pe ministru in Parlament. Este creier pane, molozul mintii, sa apreciezi un om ca se rasteste si se incaiera cu oamenii de ordine. Sa se certe cu ei, ce vina au oamenii aia? I-au spus foarte clar, ‘veti cu aprobare si va dau drumul’. Ea se cearta cu aia, ii insulta, se baga in ei, asteptand sa ii dea cineva un branci ca sa urle cum este ea atacata, ca se urmareste sa fie omorata de guvern si oculta mondiala. Trebuie sa ai minte foarte putina sa apreciezi ce face.

Ea este parlamentar, ca senator poate sa interpeleze. Ea nu face uz de toate aceste mijloace corecte din Parlament pentru a critica, ea se duce pe la portile institutiilor. Cat de oligofren sa fii sa iei astfel de demers drept lupta in favoarea poporului”, a declarat CTP la Europa FM.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentProiectul aflat in dezvoltare acum ”în jurul căreia se va învârti, din punct de vedere economic, toată România“
Articolul următorAna Birchall, favorita sa devina noul ambasador al Romaniei in SUA