Acasă Stirea zilei Marturii INCREDIBILE de pe stadion, la moartea lui Ekeng! ”Doctorita manca seminte...

Marturii INCREDIBILE de pe stadion, la moartea lui Ekeng! ”Doctorita manca seminte si fuma, soferul s-a dus la jucator!”

Patrick Ekeng a decedat vineri seară după o oră şi jumătate de resuscitare, iar acum apar la iveală detalii halucinante de la momentul în care fotbalistul a căzut pe teren.

Adrian Ghiţă, un suporter al lui Dinamo, a dezvăluit că el a fost cel care a deschis porţile stadionului pentru a intra ambulanţa cât mai repede pe gazon, fiind luat imediat în primire de jandarmi.

Apoi a detaliat: „Doctoriţa mânca seminţe şi fuma în timpul ăla. A ajuns numai şoferul. Ea venea apoi mergând spre jucător”.

De la momentul în care Ekeng s-a prăbuşit pe teren şi a fost urcat în ambulanţă au trecut nu mai puţin de 3 minute, scrie gsp.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentEkeng nu e primul! Trista realitate ne arata ca in Romania exista o lista lunga de fotbalisti MORTI pe teren!
Articolul următorE INCREDIBIL de frumos si se afla in Romania! Rozariul Eutopia Gardens adaposteste peste 2000 de soiuri de trandafir!