Picati in dizgratia PNL dupa activitatea politica dezastruoasa liberalii Rares Manescu si Razvan Mironescu sunt cu un pas in ALDE unde vor candida cap la cap cu prietenul de alianta si de loja masonica, Gabriel Mutu, candidat din partea PSD. 

Potivit psnews.ro la liberali lucrurile se complica in Sectorul 6 dupa ce integrii lideri PNL l-au scapat din mana pe principalul candidat la functia de prima Stefan Florescu, candidat independent. Liberalii au respins desemnarea lui Stefan Florescu din postura de candidat, in special pentru faptul ca nu a respectat criteriile de integritate, desi nu are vreo condamnare la activ.

Decizia de ultima ora a conducerii PNL pare sa mearga catre Adriana Saftoiu, care va fi desemnata candidat pentru Sectorul 6.

In acest context, ultima bomba este data de faptul ca Razvan Mironescu, cel care s-a luptat pana acum pentru desemnarea sa ca si candidat, si Rares Manescu, primarul in functie al Sectorului 6 (cel care a fost schimbat din functia de presedinte al PNL Sector 6 de curand), au decis sa treaca la ALDE. In acest fel, ei vor ranforsa tabara politica ce il sustine pe Gabriel Mutu, candidatul PSD-ului si vor slabi puterea PNL in sector.

In acest fel, tripleta Mutu-Manescu-Mironescu unita de fratii de afaceri se va uni si de interese politice.