20.9 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăStirea zileiMatt Damon si Michael Douglas, in roluri de homosexuali

Matt Damon si Michael Douglas, in roluri de homosexuali

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cei doi cunoscuti actori joaca intr-un film care prezinta viata unui cuplu celebru de homosexuali. Filmul este produs de HBO.

Douglas joaca rolul unui pianist excentric, Valentino Liberace, iar Matt Damon este iubitul lui, Scott Thorson, scrie inquisitr.com. Filmul se numeste „Behind the Candelabra”, transformarile prin care trec cei doi actori fiind cu adevarat impresionante.

Productia se concentreaza nu numai asupra talentului extraordinar al pianistului, ci si asupra efortului sau de a-si ascunde homosexualitatea. Perioada in care el a trait era una potrivnica unei astfel de orientari sexuale.

Thorson l-a dat in judecata pe iubitul lui dupa ce s-a despartit de el, dupa cinci ani de relatie. Povestea lor de iubire a inceput in 1976, atunci cand Thorson avea doar 17 ani.

A urmat un proces care s-a terminat cu plata unor despagubiri din partea lui Liberace pentru acesta. Ei s-au impacat cand Liberace era pe patul de moarte. In film mai joaca si Dan Aykroyd, producatorul fiind Steven Soderberg.

Ultimele stiri