Meci cu Simona Halep, la licitatie! Vezi cu ce ocazie

Un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep va fi scos la licitatie cu ocazia Balului Natatiei, a declarat presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, Camelia Potec in cadrul unei conferinte de presa cu ocazia Balului Natatiei.

simona-halep

Castigatorul licitatiei organizate in cadrul balului care va avea loc in data de 19 noiembrie, la Cercul Militar National, va avea posibilitatea sa o intalneasca pe terenul de tenis pe jucatoarea numarul 3 WTA, Simona Halep.

“Balul Natatiei este organizat sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe si MTS si cu sprijinul partenerilor nostri. Acest eveniment va fi pentru prima data organizat in acest an si va fi introdus in agenda federatiei. Vor fi prezentate pachete de parteneriate pentru oamenii prezenti in acea seara, pentru a ajuta sportivii. Evenimentul va reuni personalitati marcante din lumea sportului si oameni de afaceri. Vor fi scoase la licitatie obiecte ale sportivilor marcanti din Romania si o partida de tenis cu Simona Halep. Cine va castiga licitatia va juca o partida de tenis cu Simona Halep pentru a aduce niste fonduri la federatie. Simona a fost de acord sa sustina proiectul nostru. Voi decide impreuna cu Simona pretul de pornire a licitatiei pentru aceasta partida”, a declarat Potec.

Campioana olimpica de la Atena intentioneaza ca prin fondurile stranse cu ocazia Balului Natatiei sa contribuie la pregatirea sportivilor romani pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

“Ca sportivi, incercam sa aducem la acest eveniment toti medaliatii nostri olimpici si cativa din alte sporturi. Simona Halep din pacate nu va putea fi prezenta, aflandu-se in cantonemt. Sunt cateva persoane care au anuntat deja obiectele care vor fi licitate, dar lista completa va fi definitivata luni. In cazul meu va fi elementul surpriza. Nu ne-am facut insa o prioritate din a strange fonduri la acest bal, ne dorim ca lumea sa se simtă bine in primul rand. Imi doresc ca prin acest eveniment sporturile noastre sa devina mult mai cunoscute. Totodata ne dorim sa sustinem tinerii sportivi in pregatirea lor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020”, a mai spus Camelia Potec.

Sursa: Mediafax