19.9 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăStirea zileiMeciul Oltchim - Gyor se va disputa la Bucuresti

Meciul Oltchim – Gyor se va disputa la Bucuresti

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

oltchim-ramnicu-valcea-prima-victorie-in-liga-campionilor-193632Clubul Oltchim a anuntat, joi, ca partida tur cu Gyor ETO, din semifinalele Ligii Campionilor, se va juca la Bucuresti, la 6 aprilie, de la ora 18.00, in Sala Polivalenta, din ratiuni economice, arena din Capitala avand o capacitate mult mai mare, 5.211 locuri, decat cea din Ramnicu Valcea (3.100).

Conducerea formatiei valcene a precizat ca abonamentele emise pentru sala din Ramnicu Valcea raman valabile si pentru cea din Bucuresti, la meciul tur cu Gyor si ca, in cel mai scurt timp, va anunta preturile biletelor si modalitatea de achitionare a acestora pentru partida din 6 aprilie.

Clubul Oltchim face apel la suporteri sa inteleaga decizia de organiza meciul la Bucuresti, tinand cont de problemele financiare cu care se confrunta echipa.

Oltchim nu a avut sorti de izbanda cu cele doua memorii depuse, marti si miercuri, la EHF, prin care solicita schimbarea datei returului cu Gyor, din 11 aprilie, in 13 sau 14, cum era stabilita oficial. Astfel, mansa a doua va avea loc la Veszprem, in 11 aprilie, de la ora 20.00.

Conducerea clubului valcean a facut publice argumentele EHF la refuzul de a schimba data partidei retur. „Pentru promovarea handbalului feminin, a spectacolului din tribune si pentru a oferi posibilitatea unui numar mare de spectatori sa participe la un eveniment asa de important ca semifinala Ligii Campionilor, am fost de acord ca echipa Gyor ETO sa mute jocul din sala proprie (capacitate de 1.800 de locuri) in sala de la Veszprem (peste 5.000 locuri). Din pacate, aceasta nu este libera decat in 11 aprilie si iata astfel motivul pentru care am fost de acord, impreuna cu televiziunea, ca jocul sa se desfasoare la acea data. Intelegem greutatile pe care le vor intampina suporterii romani, prin a calatori in cursul saptamanii la Veszprem, dar ii rugam sa inteleaga faptul ca in toate sporturile se fac astfel de sacrificii. Este suficient sa ne gandim la jocurile din Liga Campionilor si Liga Europa la fotbal, Liga Campionilor la baschet si volei, dar uneori si din Liga Campionilor la handbal, in care majoritatea jocurilor sunt planificate in cursul saptamanii”, se arata in scrisoarea de raspuns a Federatiei Europene de Handbal.

Ultimele stiri