Acasă Comentariul zilei Medic infectionist din Cluj catre petrecareti: ”După Untold, vă așteptăm!”

Medic infectionist din Cluj catre petrecareti: ”După Untold, vă așteptăm!”

Medicul Teodora Iacob de la Clinica de Boli Infecțioase Cluj a transmis un mesaj scurt la încheierea unuia din cele mai mari festivaluri din țară: ”După Untold, vă așteptăm”, scrie Foaia Transilvană. Medicul clujean a ilustrat mesajul de pe Facebook cu o fotografie în care apare alături de alți colegi, medici și asistete, echipate în combinezoane de protecție.

Teodora Iacob este extrem de cunoscută în comunitate. A ținut chiar un fel de jurnal, pe lunile care au trecut de la startul epidemiei de coronavirus.

”Avem 2/3 din nația asta care nu vrea să priceapă nimic”

Dr. Simin Aysel Florescu, medic infecționist la Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Victor Babeș” din București a scris la rândul său pe Facebook un mesaj foarte direct îndemnându-i pe români să se vaccineze. ”Avem 2/3 din nația asta care nu vrea să priceapă nimic. Clasicul „Gică contra”, dar surpriză: de data asta, „contra” este împotriva propriei vieți și sănătăți.  Ce miting, ce scandal, dacă se sfârșește în spital cu masca pe figură sau, și mai rău, intubat, horcăind cu ultimele puteri sub ochii terifiați ai rudelor și sub privirile disperate ale medicilor care nu mai au ce să facă … e prea grav … imposibil de întors din drum … Și asta, cu vaccinul peste tot, dar nu îl faceți, că sunteți voi mai deștepți, mai școliți pe Google, ce mai încoace și încolo, doctori docenți în scrolling. Dacă ar avea acces la vaccinurile noastre, cei mai săraci din alte țări s-ar bate pe el, ca în Filipine. Dar nu, noi suntem mai deștepți ca ei, noi alegem să ne batem în anticorpi cu virusul și să murim liberi de vaccin… Dacă nu ar fi tragic, ar fi comic. Atâta prostie”, a scris conf. univ. dr. Simin Aysel Florescu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPNL avertizează USR PLUS că o vor lua de zero, dacă se răzgândesc: ”Să-și asume că sunt principalii vinovați și că e necesar să renegociem ministerele”
Articolul următorPreședintele Iohannis: Depinde de fiecare dintre noi menținerea școlilor deschise cu prezență fizică