Sanatate

Medicamentele se IEFTINESC cu 20%! Vezi aici NOILE preturi!

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat oficial ca incepand cu data de 1 iulie preturile medicamentelor scad cu 20 de procente.

„De la 1 iulie, intră în vigoare noul catalog de preţuri, în varianta preţurilor actualizate, ceea ce am promis acum câteva luni. A fost un parcurs destul de dificil deoarece trebuia să ne asigurăm tocmai pentru a nu rămâne fără medicamente şi a asigura pcientului român accesul la toate medicamentele de care are nevoie. De la 1 iulie, practic România trece la cel mai mic preţ european”, a spus Bănicioiu.

Nicolae Bănicioiu a spus că au existat discuţii cu toţi factorii implicaţi – FMI, Comisia Europeană, asociaţiile de producători, de distribuitori şi lanţurile de farmacii pentru a asigura distribuţia şi accesul la medicamente al românilor.


Citeste si:

Vestea buna: Se ieftinesc medicamentele! Vestea proasta: nu se gasesc in farmacii!

Un cunoscut medic din Romania demasca MAFIA medicamentelor: Unii doctori prescriu citostatice pentru BANI!

Medicamentele homeopatice SCOASE din farmacii!


Bănicioiu a mai precizat că a discutat cu premierul Victor Ponta şi Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, şi toţi banii economisiţi prin preţurile mai mici vor rămâne la Sănătate.

Loading...

Bănicioiu a precizat că toate noile prețuri ale medicamentelor, reduse cu 20%, au fost afișate pe site-ul Ministerului Sănătății.

Consultă aici lista cu noile preţuri ale medicamentelor

Sursa: realitatea.net

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP