27.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăSocialSanatateMedicii IAU ATITUDINE: Cine o crede pe Olivia Steer ISI POATE UCIDE...

Medicii IAU ATITUDINE: Cine o crede pe Olivia Steer ISI POATE UCIDE COPILUL! Este EXCLUS ca bebelusii sa se fi imbolnavit de la vaccinuri!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

Jumatate din copiii navetisti isi vor plati abonamentele integral din 8 ianuarie

Federatia operatorilor de transport anunta ca elevii din 19...

S-a declarat epidemie de rujeola la nivel national!

Ministerul Sanatatii a declarat epidemie de rujeola la nivel...

Olivia Steer a reuşit să o facă să recaţioneze dur pe Monica Pop după ce a făcut afirmaţii controversate pe pagina ei de socializare despre bebeluşlii infectaţi cu sindrom hemolitic uremic (SHU) de la Argeş. Managerul Spitalului de Oftalmologie consideră că această teoria jurbalistei, potrivit căteia copii s-ar fi îmbolnăvit din cauza vaccinurilor este o aberaţie.

Toată tevatura generată de ancheta menită să descopere focarul îmbolnăvirilor de la Argeş a dat apă la moară unei noi campanii antivaccinare, iniţiată de fosta vedetă Acasă TV Olivia Steer, scrie www.ziarulring.ro. Jurnalista, recunoscută drept o militantă pentru o viaţă sănătoasă şi pentru alimentaţia raw vegan, a decis că este cazul să ia atitudine pe Facebook în acest subiect delicat. Ea a susţinut că toată ancheta încearcă muşamalizarea adevăratei cauze a apariţiei cazurilor de SHU: vaccinările.

În replică, Prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie, consideră că această teorie este o aberaţie:

“Cine crede în Olivia Steer îşi poate ucide copilul. Vaccinurile sunt de import şi ar fi îmbolnăvit copii din mai multe ţări sau măcar din mai multe zone din România. Formaldehida este o substanţă care sterilizează, iar în vaccinuri, dacă există, sigur este dozată în aşa fel încât să nu dăuneze organismului”, a spus medicul.

Olivia Steer mai explică, fără a avea vreo pregătire medicală, că bacteria E. coli se află în mod normal în organismul nostru şi că devine agresivă când persoana are imunitatea scăzută şi este atacată chimic prin vaccinare. Dr. Carmen Murariu, epidemiolog la Spitalul “Marie Curie”, a explicat pentru „Ring” de ce vaccinurile nu-i pot îmbolnăvi pe copii:

 “Este exclus ca bebeluşii să se fi îmbolnăvit de la un vaccin, aşa cum susţin unii. Toate cele folosite în Programul Naţional de Imunizare se obţin prin inginerie genetică, nu conţin tulpini vii atenuate care să fi putut da un sindrom diareic”, a  spus specialistul.

Ultimele stiri