Stirea zilei

Medicii s-au chinuit o ora si 30 de minute sa-l salveze pe Ekeng!

Unul dintre medicii care a participat la încercările de resuscitare ale lui Ekeng a declarat ca s-au facut toate eforturile posibile pentru salvarea lui.

„Am primit un pacient în vârstă de 26 de ani care s-a prăbușit pe terenul de sport. A fost adus la noi de o ambulanță fără manevre de resuscitare. A venit în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au durat o oră și 30 de minute. Din păcate, pacientul a decedat. Nu e prima oară când se întâmplă un asemenea eveniment pe terenul de sport. Cauzele pot fi multiple. Ne pare rău că n-am putut face mai mult”.

Ekeng le-ar fi spus apropiaților că nu va juca în meciul cu Viitorul.  Soția sa plecase deja spre Franța, unde locuiește familia lor, și îl aștepta acolo după finala Cupei.

Loading...

„Ce a pățit fotbalistul se numește șoc cardiogen, adică inima nu a mai putut pulsa sânge către funcțiile vitale ale corpului. În acest caz trebuia să se intervină cu masaj cardiac, sunt lucruri elementare pe care oricine de pe ambulanță ar trebui să le știe”, a declarat pentru GSP.ro un specialist în boli cardiovasculare.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP