17.2 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăACTUALITATEMentalitate de lider PSD ajuns la guvernare: ”Nu-i o tragedie să dai...

Mentalitate de lider PSD ajuns la guvernare: ”Nu-i o tragedie să dai 15.000 de euro la stat!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Nu ar fi o tragedie ca microintreprinderile să plătească impozite mai mari, transmite Alfred Simonis. Președintele interimar al Camerei Deputaților a precizat și că prevederea care limita sponsorizorile ONG-urilor a fost eliminată din proiectul măsurilor fiscale, precum și că „este convins că TVA-ul nu va crește din septembrie.

„Dacă doriți să vorbim de microintreprinderi, de exemplu, unde ai impozit de 1% până la 500.000 de euro, adică dacă ai o cifră de afaceri de 500.000 de euro plătești 5.000 de euro la stat, punct. Și îți mai și recuperezi și TVA-ul dacă ești în domeniul imobiliar”, a spus Alfred Simonis, miercuri seara, la Digi24.

„Personal, și este punctul meu de vedere, cred că o creștere la 2%, sau la 3%, adică la o cifră de afaceri de 500.000 de euro, nu-i o tragedie să dai 15.000 de euro. Asta e părerea mea. Familia mea are microintreprinderi, nu cred că ar fi o tragedie să plătească mai mult. E un paradis astăzi, iertați-mă”, a adăugat președintele interimar al Camerei Deputaților.

De asemenea, președintele interimar al Camerei Deputaților a spus că „este convins că nu va crește TVA-ul din septembrie”.

Ultimele stiri