Acasă ACTUALITATE Merkel S-A ENERVAT: Multiculturalismul este o DEZILUZIE! Daca vreti in Germania invatati-ne...

Merkel S-A ENERVAT: Multiculturalismul este o DEZILUZIE! Daca vreti in Germania invatati-ne legile si traditiile!

Cancelarul german Angela Merkel a declarat luni ca „multiculturalismul este o deziluzie”, in cadrul unui discurs tinut in fata Uniunii Crestin Democrate, informeaza Huffington Post.
In comentariile traduse de The Guardian in engleza, Merkel a declarat ca refugiati trebuie sa faca eforturi sa fie asimilati de societatea germana si a respins ideea multiculturalismului, ce in anumite parti ale Europei este asimilat cu incurajarea grupurilor culturale sa „traiasca in comunitati diferite”.

„Cei ce cauta sa se refugieze in tara noastra trebuie sa ne respecte legile si traditiile, si trebuie sa invete germana. Multiculturalismul duce la societati paralele, asa ca multiculturalismului ramane o mare deziluzie”. a declarat cancelarul Germaniei


Citeste si:
Premierul Turciei o face PRAF pe Merkel: Sa-si tina BANII, noi nu suntem un LAGAR de CONCENTRARE!


Intr-un discurs tinut in 2010, Merkel a declarat ca imigrantii pot veni in Germania, dar trebuie sa fie pregatiti sa se adapteze. „Incercarea de a construi o societate multiculturala ce traieste brat la brat si a se si aprecia unul pe altul… e esuata, complet esuata” a declarat aceasta in 2010.

Cancelarul german Angela Merkel a promis luni in fata partidului sau ca va „reduce de o maniera vizibila” fluxul de refugiati, refuzand insa o inchidere a granitelor, in numele unui „imperativ umanitar”.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPeste 1500 de ciobani PROTESTEAZA in fata Parlamentului!
Articolul următorCe primă de Crăciun primește fiecare angajat de la Dacia!