Acasă ACTUALITATE Nesimtire NEMTEASCA! Dupa ce ne-a bagat refugiati pe gat, acum Merkel ne...

Nesimtire NEMTEASCA! Dupa ce ne-a bagat refugiati pe gat, acum Merkel ne pune TAXA pentru sirieni!

Guvernul german si Comisia Europeana poarta discutii in vederea infiintarii unei taxe europene exceptionale, destinata sa finanteze gestionarea crizei refugiatilor, relateaza sambata presa germana, in timp ce Berlinul dezminte informatia, potrivit AFP.

Saptamana aceasta, in marja adunarii generale FMI-Banca Mondiala, Berlinul si Bruxellesul au evocat majorarea resurselor la bugetul european cu ajutorul unui impozit special, care ar putea lua forma unei suprataxe la carburant sau TVA, potrivit cotidianului german Suddeutsche Zeitung.

Acest sistem ar fi inspirat din modelul de sustinere „Soli-Zuschlag” al germanilor din vest pentru cei din est, dupa Reunificarea Germaniei, in 1990.

Sumele astfel adunate ar putea fi trimise spre tari precum Spania, Italia, Bulgaria sau Grecia, pentru o securizare mai buna a frontierelor lor, scrie Aktual24.ro.


Citeste si:

Desi n-ar ABSOLUT NICIO LEGATURA, Japonia face mai multe pentru refugiatii sirieni decat majoritatea statelor europene!

Isi arata ADEVARATA fata! Nemtii ii CAZEAZA pe imigrantii sirieni IN FOSTUL LAGAR DE EXTERMINARE de la Dachau!

Imigrantii sirieni NU VOR in Romania: E saracie, ce sa facem acolo!?


Acesti bani ar putea fi utilizati, de asemenea, in afara Europei, pentru a imbunatati conditiile de primire a imigrantilor in tari „sigure” din vecinatatea UE, precum si conditiile de viata din tarile de origine.

Insa, aceste informatii sunt dezmintite de Berlin.

„Noi nu dorim nici majorarea impozitelor in Germania, nici introducerea unui impozit la nivelul UE”, a declarat sambata dimineata, la Berlin, purtatorul de cuvant al guvernului german, Steffen Seibert.

Saptamana aceasta, imigranti au sosit in numar si mai mare in Grecia, unde se inregistreaza deja cate 7.000 de refugiati nou-sositi pe zi. La randul sau, Germania ar putea primi pana la 1,5 milioane de persoane in 2015, cifra mult mai mare decat cele avansate de autoritati, a afirmat luni cotidianul german Bild, citand un „document confidential”, informatie pe care guvernul federal nu a confirmat-o de asemenea.

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO – Aparatura SF: Ce GADGETURI incredibile folosesc DNA si DIICOT la filaje!
Articolul următorIncepe razboiul! Turcia ar fi doborat un avion rusesc, Putin se RAZBUNA!