Acasă ACTUALITATE Incepe razboiul! Turcia ar fi doborat un avion rusesc, Putin se RAZBUNA!

Incepe razboiul! Turcia ar fi doborat un avion rusesc, Putin se RAZBUNA!

Un avion de luptă rusesc ar fi fost doborât de forţele turce după ce ar fi încălcat spaţiul aerian, potrivit unor relatări din social media, preluate de publicaţiile britanice Daily Mail, Sunday Express şi publicaţia turcă Teknodek.Martorii au văzut o explozie puternică în Huraytan, în nordul Siriei, în timp ce trei avioane de luptă au trecut prin zonă. Un jurnalist a scris pe Twitter că trei avioane turceşti au reacţionat la şicanele unui Mig-29, folosit de forţele lui Putin.

Publicaţia britanică a încercat fără succes să contacteze Guvernul turc şi armata rusă, pentru a comenta presupusul incident.


Citeste si:

Dezvaluri SOCANTE ale SUA: Romania participa ACTIV la razboiul din Siria! Ponta si Iohannis tin SECRET!


Incidentul ar fi ultimul dintr-o serie de asemenea evenimente, începută cu acuzaţiile Turciei că un avion rusesc a bruiat radarele şi a încălcat spaţiul aerian. În replică, analistul militar Valentin Vasilescu afirma, într-un articol publicat pe stiripesurse.ro, că rusii nu au adus MiG-29 în Siria, iar turcii au confundat Su-30 SM cu MiG-29.content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNesimtire NEMTEASCA! Dupa ce ne-a bagat refugiati pe gat, acum Merkel ne pune TAXA pentru sirieni!
Articolul următorCelebrul savant Stephen Hawking: Temeti-va de CAPITALISM, nu de roboti! De acolo va veni sfarsitul omenirii!