Acasă Economie Mesajul Carrefour pentru toti clientii: Metoda prin care sunteti inselati!

Mesajul Carrefour pentru toti clientii: Metoda prin care sunteti inselati!

1069

Carrefour este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail din România. Reprezentanţii hipermarketului au venit cu o veste proastă pentru clienţi: ar putea cădea victima unei înşelăciuni care circulă în spaţiul virtual.

Un concurs fals este atribuit celor de la Carrefour

Retailerul a tras un semnal de alarmă pentru toti romanii, vorbim despre un mesaj foarte important care ar trebui sa fie cunoscut de catre toata lumea in acest moment. Cei de la Carrefour au publicat un mesaj de atentionare cu privire la un concurs online care este atribuit companiei, dar care in realitate este facut de catre o entitate necunocuta care vrea sa profite de naivitatea romanilor pentru a le fura datele, sau poate chiar si banii. 

Dragi clienți, circulă în mediul online un mesaj conform căruia Carrefour oferă drept premiu un Galaxy S20, ca urmare a participării la un sondaj. Dorim să vă asigurăm că mesajele trimise pe Facebook Messenger sau SMS nu ne aparțin și vă rugăm să nu dați curs acestei campanii înșelătoare. În prezent nu desfășurăm niciun concurs cu acest mecanism și vă rugăm să nu dați click pe linkurile din mesajele primite. Numele și sigla Carrefour sunt folosite în mod abuziv, astfel că investigăm deja această situație pentru a opri, cât de curând posibil, campania falsă„, au transmis reprezentanţii magazinului.

Premiul fake? Un telefon Samsung GALAXY S20

Carrefour spune ca acest concurs, care este gandit pentru a da de inteles ca este facut de catre companie, le promite oamenilor ca vor castiga un telefon Samsung GALAXY S20 daca participa, dar aceasta este o minciuna. Conform celor de la Carrefour, oamenilor li se cere sa completeze un sondaj de opinie pentru a participa la concurs, mesaje pentru promovarea sa fiind trimise prin Facebook Messenger, SMS, si cel mai probabl inclusiv aplicatia WhatsApp, scrie idevice.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos