Acasă Dezvoltare personala Mesajul presedintelui Iohannis pentru romanii care sarbatoresc Pastile: Puterea credinței noastre ne...

Mesajul presedintelui Iohannis pentru romanii care sarbatoresc Pastile: Puterea credinței noastre ne unește sufletește

238

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 11 aprilie a.c., un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de creștinii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici și al Sărbătorii Floriilor celebrate de creștinii ortodocși.

„Credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranță și grijă față de semeni!

Chiar dacă aceste Sfinte Sărbători ne găsesc departe de cei pe care ni i-am dori alături, puterea credinței noastre ne unește sufletește și ne dă speranța că, în curând, vom putea fi împreună din nou.

Vreau să transmit cele mai călduroase urări și credincioșilor ortodocși, greco-catolici, armeni și cultelor neoprotestante care celebrează în această duminică Floriile, sărbătoarea smereniei și iubirii.

Dragi români,

Fie ca sărbătorile pascale să ne aducă tuturor alinare și puterea de a trece cu bine peste orice provocări. Sunt convins că uniți și încrezători în viitor vom ieși întăriți din această grea încercare.

Cristos a înviat!

Frohe Ostern!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!”, transmite Iohannis.

Articolul precedentSchimbare de filosofie. Romania trece la o noua strategie de testare a populatiei pentru coronavirus
Articolul următorSolutia ingenioasa gasita de viceprimarul Sectorului 2 pentru a evita aglomeratia in piete