Acasă Monden Mihaela Radulescu nu se DEZMINTE: Dupa ce fac dragoste ma apuc si...

Mihaela Radulescu nu se DEZMINTE: Dupa ce fac dragoste ma apuc si fac sex!

33

În urmă cu mai mulţi ani, Mihaela Rădulescu a oferit informaţii picante şi din relaţia ei cu Dani Oţil, scrie eva.ro. La acea vreme, ea spunea că este superb să faci dragoste cu un bărbat mai tânăr, deoarece te simţi şi tu mai tânăr.

“Facem dragoste, uneori, de mai multe ori pe zi şi ne stimulăm cu anumite cuvinte pe care ni le şoptim la ureche. Eu pe Dani nu-l las din mâini, e superb să faci dragoste cu un bărbat mai tânăr, redevii adolescent. Simţi din nou că lumea e a ta. Penisul lui Dani e ok”, spunea la acea vreme vedeta.

Într-o emisiune de la Kanal D, Mihaela Rădulescu afirma că, după ce face dragoste, ar lua-o de la capăt. “Sunt multe lucruri pe care le faci dacă, într-adevăr, ai făcut dragoste. Dacă acolo a fost atâta iubire încât să fi făcut dragoste. Noi, fetele, o simţim din cap până în picioare. Eu, după ce fac dragoste, aş lua-o de la capăt. Dacă eram băiat, ţi-aş fi spus că după dragoste aş face sex”, a spus la vremea respectivă Mihaela.

În urmă cu mai mulţi ani, Mihaela Rădulescu a oferit informaţii picante şi din relaţia ei cu Dani Oţil. La acea vreme, ea spunea că este superb să faci dragoste cu un bărbat mai tânăr, deoarece te simţi şi tu mai tânăr. “Facem dragoste, uneori, de mai multe ori pe zi şi ne stimulăm cu anumite cuvinte pe care ni le şoptim la ureche. Eu pe Dani nu-l las din mâini, e superb să faci dragoste cu un bărbat mai tânăr, redevii adolescent., spunea la acea vreme vedeta.

În anul 2014, când relaţia ei cu Dani nu mai mergea foarte bine, diva de la Monaco le recomanda femeilor să se masturbeze. “Am să vă dau o sugestie din cartea “Prime Time”, scrisă de actriţa Jane Fonda. Are acolo un întreg capitol despre masturbarea la femei, dar nu ca o soluţie bolnavă, ci dimpotrivă, ca o alternativă sănătoasă şi matură pentru femeile singure prea mult timp. Dacă v-aş spune că prezintă acolo şi o listă întreagă de tipuri de vibratoare sau soluţii prietenoase, aţi crede că am nişte lecturi dubioase, dar, repet, le povesteşte doamna Jane Fonda, cu decenţă şi perfectă documentare, cu citate din specialişti redutabili şi cu exemple personale care le-ar îngrozi pe fanele care au presupus că doamna Fonda face doar aerobic, în timpul liber”, spunea Mihaela Rădulescu.

Sursa:  eva.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos