Acasă Monden Mihai Bendeac si intreaga familie, inclusiv buncii, infectati cu noul coronavirus de...

Mihai Bendeac si intreaga familie, inclusiv buncii, infectati cu noul coronavirus de catre un preot

9099

Actorul Mihai Bendeac a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus, anunta la Antena 1. Întreaga familie a acestuia a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa.

Mihai Bendeac a precizat că s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său. Preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus. La scurt timp, atât Bendeac, cât şi restul familiei sale au început să aibă simptome. Cei mai afectaţi au fost unchiul şi mătuşa care au ajuns la spital.

”Prima întrebare pe care o am: Sunt singurul care a avut covid? Singurul? Eu, tata, mama, frati-miu, rude, în prima serie! Mama mea o să mă omoare că v-am zis. Exact atunci când a început carantina, eu fusesem la Timișoara câteva zile la rând, dar n-a fost de acolo. Bunicul meu a murit după câteva zile, iar preotul care a fost acolo a fost infectat cu covid. Simptomele au început la mama și la taică-miu, apoi la fratele meu. După care, o mătușă și un unchi au intrat în spital.

S-a manifestat în funcție de vârstă. Fratele meu a avut doar tuse. Mama și tata au avut aceleași simptome. Pe ei i-a chinuit 8-9 zile. Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele, care sunt: dureri musculare extrem de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam deloc gust și miros. De aceea am slăbit vreo trei, patru kilograme în acele zile.”, a spus Mihai Bendeac la iUmor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos