”La munca, la munca!”. Catarama e cel mai putin inteligent si cand se afla intre cei lipsiti de inteligenta

585

Viorel Catarama dat dovada de minte putina luand parte de un scandal provocat in timpul protestului din bucuresti impotriva autoritatilor care incearca sa protejeze populatia de pandemie.

Milionarul Viorel Catarama a venit, sambata, in Piata Victoriei cu un steag tricolor „impotriva autoritatilor, care au restrans libertatile, au distrus afaceri”. Cand un alt protestatar i-a reprosat ca si-a obtinut averea prin furt, Catarama a incepu sa strige: „La munca!”.

„Cum de ati obtinut atatia bani?”, l-a intrebat un tanar pe Viorel Catarama. „Prin munca. Am muncit la fel ca tine”, a sustinut Catarama.

„Eu sunt un mic Donald Trump al Romaniei”, a adaugat milionarul.

„Ati furat banii”, i-a reporsat protestatarul. In acel moment mai multi indivizi care se aflau alaturi de Catarama au intervenit, adoptand o atitudine agresiva.  „La munca,  la munca!”, striga in acest timp Catarama.

Un alt barbat prezent in Piata i-a spus i-a reprosat lui Catarama ca alucrat pentru el si ca nu i-a platit salariul pe trei luni. Catarama a reactionat la fel, zbierand: „La munca, la munca!”.