Acasă ACTUALITATE Mihail Neamțu, candidat PMP în București: ”Acum patru ani PNL a pescuit...

Mihail Neamțu, candidat PMP în București: ”Acum patru ani PNL a pescuit din provincie un candidat care a obținut 9,41%”

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 3, Mihail Neamțu, le transmite, într-o postare pe pagina sa de Facebook, ”amicilor din ”Dreapta dezbinată” pentru București” că ”înainte de a da lecții de morală, să tacă și să-și amintească compromisurile ultimilor ani”, informează psnews.ro.

”Mai întâi, ar putea să-și ceară scuze de la locuitorii Sectorului 3 pentru că, în 2016, au trimis un candidat-iepuraș și-au blat cu PSD-ul, ajutându-l pe Robert Negoiță să câștige un nou mandat.„”

Și pentru că lupii moraliști s-au strâns la sfat, haideți să le amintim cum, tot în 2016, cabinetul Dacian Cioloș (inclusiv Dan Barna) primea sprijinul lui Liviu Dragnea și al baronilor PSD. Despre legăturile vechi ale domnului Cioloș cu PUNR, Vatra Românească și vulpea operativă n-am să vorbesc aici. E suficient să-l știm portavocea Stângii eurocrate.

Tot în 2016 candidata USB la Sectorul 3 a fost nu alta decât inocenta doamnă Roxana Wring, o exponentă a „oamenilor noi” în politică. Doar că dânsa, înainte de 1989, a turnat din la Securitatea lui Ceaușescu iar alte virtuți profesionale majore n-a prea etalat.

Tot acum patru ani, PNL a pescuit din provincie un candidat care a obținut 9,41%. De ce? Fiindcă șeful organizației PNL din sectorul 3, Florin Alexe, era prieten la cataramă cu Robert Negoiță și i-a aranjat un contracandidat care să piardă rușinos. Și, pentru că a acceptat să fie umilită de Robert Negoiță, PNL a recompensat-o pe doamna Cătălina Pocora cu un post călduț în CNA (cu care nu avea nici o legătură), unde n-a mai auzit nimeni de ea.

N-am astăzi dispoziția de-a primi lecții de politică sau morală din partea fariseilor care au lăsat ciuma roșie să domine cel mai mare oraș din România: sectorul 3. Știu un singur lucru: bătălia noastră cu PSD (inclusiv aripa Victor Ponta) e veche și tenace.

Dac-ar dori să-l batem măr  pe Robert Negoiță, candidatul PNL-USR din Sectorul 3 ar face bine să se retragă. Dacă nu strategic, măcar de rușine pentru trecutul recent al blaturilor cu miros de USL”, a afirmat Mihail Neamțu, propunerea partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Sectorului 3.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn fost ministru de interne anunta desfiintarea Politiei Locale: ”Este un instrument de abuz pus la indemana primarilor”
Articolul următorVIDEO – Accidentul Ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Șoferul circula mai mult pe contrasens