Acasă Comentariul zilei Miliardarul George Soros e DISPERAT dupa alegerea lui Donald Trump: S-au trezit...

Miliardarul George Soros e DISPERAT dupa alegerea lui Donald Trump: S-au trezit FORTELE INTUNERICULUI! Violenta si URA vor pune stapanire pe noi!

Controversatul magnat e revoltat din cauza faptului că Donald Trump a câștigat alegerile în Statele Unite, după ce investise puternic în campania lui Hillary Clinton, contracandidata viitorului președinte al Americii. .

Soros a intervenit telefonic în cadrul unei emisiuni TV și a anunțat că este șocat de urmările alegerii lui Trump ca președinte al SUA. De asemenea, omul de afaceri a anunțat că va dona 10 milioane de dolari pentru o campanie de combatere a „violenței generate de ură”, scrie The New York Times.

George Soros s-a declarat șocat de faptul că „au fost trezite forțele întunericului” după anunțarea alegerii lui Donald Trump ca președinte al SUA. Această evoluție ar fi cauzată „în parte” de „retorica incendiară a președintelui ales”, din perioada campaniei electorale.

Concret, s-ar fi înregistrat circa 700 de incidente de hărțuire, după ce Trump a câștigat alegerile. De exemplu, în unele state din SUA au apărut zvastici și lozinci naziste pictate pe mașini sau pe clădiri, iar în unele școli au apărut incidente între elevi, care au produs îngrijorarea părinților.

Pentru a contracara acest tip de manifestări, George Soros va aloca, prin intermediul Fundației pentru o Societate Deschisă, suma de 10 milioane de dolari, în mai multe tranșe. „Trebuie să facem ceva pentru a contracara ceea ce se întâmplă acum”, susține George Soros.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCel mai inteligent om de pe Terra anunta ca omenirea este in PERICOL: Trebuie sa EVADAM de pe Pamant!
Articolul următorBASESCU A IESIT LA CERSIT: Mai ajutaţi-mă o dată să construiesc un partid pentru România!