Acasă Comentariul zilei Oficial ONU: Romania e o mina de AUR din care se tot...

Oficial ONU: Romania e o mina de AUR din care se tot extrage pana nu mai ramane NIMIC! Falimentul e INEVITABIL in Romania!

755

”România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani, România nu mai deține nimic, nu are economie”. Declarațiile au fost făcute de Călin Georgescu, directorul Executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității, într-un interviu pentru TVR.

Acesta a comparat România cu o mină de aur din care se tot extrage până când nu mai rămâne nimic. Totodată, el a mai avertizat că falimentul țării este doar o chestiune de probabilitate matematică.

”România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România”, a declarat Georgescu.

Oficialul a mai spus că România este condusă numai de străini și că în ultimii 26 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs de la Ștefan cel Mare și până în 1989.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos