Acasă ACTUALITATE Miliardarul Horia Simu s-a autodenuntat IN DIRECT la tv: I-am dat SPAGA...

Miliardarul Horia Simu s-a autodenuntat IN DIRECT la tv: I-am dat SPAGA sefului ANAF! Am dat spaga si la Cotroceni!

21

Milionarul Horia Simu a făcut denunţuri în direct la România TV. Omul acuzat de DNA în dosarul ANRP a numit oamenii cheie din stat cărora le-a dat şpagă. În plus, Simu s-a jurat că nu are nicio legătură cu vreun serviciu de informaţii.

„Nu sunt şi nu am fost colaborator al vreunui serviciu de informaţii. Cele două case au trasee diferite. Una din ele nu a fost cumpărată din bani din România. Soţia mea nu are nicio calitate penală în acest caz.

Eu am fost ridicat pentru dosarul ANRP în care nu am avut nicio legătură. Nu am cunoscut-o niciodată pe doamna Bica. Nu am avut nicio legătură directă sau indirectă cu doamna Alina Bica. Am fost întrebat, am avut o declaraţie în instanţă. Am spus că au fost daţi bani domnului Pop, dar nu mi s-a spus niciodată că banii ar ajunge la doamna Bica. Eu eram prieten şi cu domnul Pop, fostul şef al ANAF.”, a dezvăluit Simu la RTV.

Omul de afaceri Horia Simu a aruncat bomba şi a dezvăluit ce şpagă i-a dat lui Daniel Moldoveanu, fostul consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu.

„Dosarul îi aparţine domnului Moldoveanu. E o dezamăgire pentru mine ca om. Domnului Moldoveanu i s-au transmis 25% din drepturile litigioase ale acelui dosar. Au fost şi verificate drepturile litigioase.

Partea domnului Moldoveanu din retrocedarea mea a fost de un milion de euro. El în dosarul meu nu are nicio calitate. S-au denunţat fapte diferite. Domnul Moldoveanu a denunţat o dare de mită. Că l-am mituit eu. Banii sunt acum la el.

Domnul Moldoveanu mi-a cerut o creanţă pentru că o putea rezolva mai uşor. Eram prieteni din 2004 înainte de a ocupa vreo funcţie publică.

Mi s-a cerut 50% şpagă din dosarul ANRP de 8 milioane de euro. Eu am dat doar 25% şpagă.”, a spus Horia Simu la RTV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos