Acasă ACTUALITATE Ministrul justitiei il pune la punct pe Dragnea: Eu privesc in trecutul...

Ministrul justitiei il pune la punct pe Dragnea: Eu privesc in trecutul dumnealui!

897
Intrebat intr-o conferinta de presa despre criticile formulate de Liviu Dragnea la adresa sa, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut un raspuns straniu: „Dansul are perspectiva de a privi in viitor, eu am perspectiva de a privi in trecutul lui”.
Tudorel Toader a anuntat ca va trimite Parlamentului un proiect de lege pentru modificarea Codului Penal in conformitate cu deciziile Curtii Constitutionale si a repetat ca nu va pune un prag pentru abuzul in serviciu.

„Eu voi da drumul la proiectul de lege fara prag (pentru abuzul in serviciu – n.red.) pentru ca in dispozitivul Curtii Constitutionale nu se vorbeste de prag. Proiectul de lege il voi da cu aprobarea guvernului si il voi trimite in dezbatere in dezbatere parlamentara. Va trece pe la comisiile juridice, apoi la plenul celor doua camere. Cind proiectul va ajunge unde se va intalni cu ministrul Florin Iordache, el avand si experientele de legiutor mai vechi sau mai recente, poate sa intervina in limita competentelor constitutionale asupra proiectului de lege”, a spus Tudorel Toader intr-o conferinta de presa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos