Acasă ACTUALITATE Ministrul Nelu Tătaru: Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente

Ministrul Nelu Tătaru: Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente

29

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a reiterat, vineri, la Botoşani, ideea că nu se impune amânarea alegerilor parlamentare din decembrie, susţinând că „momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente”, relatează Agerpres.

El a declarat, într-o conferinţă de presă, că pericolul poate apărea din acţiunile competitorilor electorali de după încheierea votului.

„Nu ştiu dacă o zi de alegeri, 6 decembrie, este momentul care va decide cum va merge această pandemie şi nu ştiu ce va fi în martie sau aprilie, unde vrem unii dintre noi să ducem aceste alegeri. Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente, la fel cum au fost şi alegerile locale. Ce facem noi după vot, cât de tare ne bucurăm în seara de după, câte zile vrem să sărbătorim după, asta poate fi într-adevăr un pericol”, a afirmat Tătaru.

Referindu-se la perioada de campanie electorală, acesta a precizat că acţiunile din perioada de dinaintea votului sunt reglementate prin acte normative deja adoptate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSondaj IMAS: Daca duminica ar fi alegeri, PNL ar castiga detasat. USR PLUS si PSD sunt aproape la egalitate
Articolul următorA sosit iarna in Romania. Zonele din Romania unde va ninge in acest week-end