Acasă Tutorialul Zilei Minut cu minut. Ce se intampla in corpul tau dupa ce bei...

Minut cu minut. Ce se intampla in corpul tau dupa ce bei Coca-Cola! O sa te SOCHEZE!

40

Probabil ca ai auzit de o mie de ori ca sucurile acidulate nu sunt bune, insa nimeni nu ti-a aratat, pas cu pas, cat de nocive sunt ele pentru organism.

Un farmacist cunoscut pe numele de Niraj a explicat, pentru site-ul truththeory.com, ce se întâmplă în momentul în care se bei cunoscuta băutură carbogazoasă.

“Nu numai că e plină de sirop de porumb şi fructoză, dar are şi săruri rafinate şi cofeină. Consumul îndelungat duce la probleme cu tensiunea, probleme de inimă, diabet şi obezitate”, a spus farmacistul, conform metro.co.uk.

Iată 5 lucruri care se întâmplă cu corpul tău când bei Cola:


Citeste si:

INEDIT Ce se intampla cu parul tau, daca te speli pe cap cu cola!

JURNALISTUL care a tinut special sa-i arate SEFULUI COCA COLA ce cantitate de zahar este in aceasta bautura! VIDEO


 

  1. În primele 10 minute după ce ai băut 75 de ml, 10 lunguriţe de zahăr intră în sistemul tău. Cantitatea e atât de mare încât ai vomita în mod normal, dar acidul fosforic din suc taie senzaţia de greaţă.
  2. La 20 de minute după ce ai luat o gură de Cola, ai un nivel crescut de insulină în sânge. Ficatul răspunde la asta transformând tot zahărul în grăsime.
  3. La 40 de minute după ce ai băut sucul, absorbţia de cofeină e completă. Pupilele ţi se dilată, tensiunea creşte, iar ficatul mai “aruncă” nişte zahăr în organism.
  4. La 45 de minute, producţia de dopamină, substanţă care precede formarea adrenalinei, îţi stimulează centrii nervoşi ai creierului. Acest efect e similar cu cel al heroinei.
  5. La 60 de minute, vei simţi nevoia să te duci la baie şi vei fi iritat. O să mai vrei, probabil, să bei nişte suc.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos