Acasă Monden Mircea Badea, badaran si nesimtit in fata unei invitate la Antena 3:...

Mircea Badea, badaran si nesimtit in fata unei invitate la Antena 3: Ma doare fix in cot!

123
Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a intrat in conflict, in direct, cu deputatul PNL Hildegard Brandl. pe care a tratat-o cu superioritate si dispret. ”Ma doare fix in cot, ma doare in cot cum le considerati dvs. Nu ma intrerupeti!”, i-a spune Badea tinerei politiciene.

In emisiunea lui Mihai Gadea, Badea a catalogat ca „penibile” actiunile PNL. Prezenta in platou, Hildegard Brandl a tinut sa intervina pentru a-i apara pe liberali. Mircea Badea s-a enervat: ”Doamna Brandl, nu ma intrerupeti, nu e politicos”. Hildegard Brandl i-a raspuns: ”Da, nu e politicos? Asa cum e insiruirea cuvintelor dumneavoastra pe care as putea sa le consider o injuratura?”.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE
 ”Ma doare fix in cot, ma doare in cot cum le considerati dvs. Nu ma intrerupeti!” i-a spus Mircea Badea, citat de DC News. El a continuat: ”Doamna, sunt nepoliticos si e treaba mea!”.

”Pe bune? E treaba dumneavoastra?”, a intrebat Brandl. Dupa ce i-a spus iar sa nu-l intrerupa, Hildegard Brandl i-a spus lui Mircea Badea: ”Eu sunt aici cu treaba mea si, din intamplare, ati intrat in aceeasi emisiune cu mine, ati deschis dialogul cu niste cuvinte care chiar…”.

”Nu intentionez sa intru intr-un dialog cu doamna aceasta, in niciun fel, ma simt jignit sa port un dialog cu aceasta doamna, sunt mult prea inteligent pentru a avea un dialog cu aceasta doamna”, a mai spus Mircea Badea.

In continuare, Brandl a fost nemultumita de cuvantul ”penibil”, iar Mircea Badea i-a atras atentia: ”Nu e nicio problema cu cuvantul penibil, nu mai fiti atat de pudibonda, e un cuvand penibil, nu e nicio injuratura, poate dvs. ati trait in alta tara, nu prea sunteti familiarizata cu limba romana, poate ar trebui sa luati niste cursuri.”

”Adica este ok? Super. De acum incolo Badea- penibil, hotnews- securisti. Eu sunt de acord” a precizat liberala. Mircea Badea i-a spus ca ”pe mine nu ma intereseaza parerea dvs. deloc, nu vreau sa am un dialog cu dvs, doar ca ma poluati fonic, atat.”

Articolul precedentJoia Mare: Cine e lenes astazi ii va merge rau tot anul!
Articolul următorCa orice roman adevarat, Liviu Dragnea petrece Sfintele Pasti in CEA MAI SCUMPA tara din lume!